A kamera érzékelő egység

Blende Amellett, hogy a fenti,

Blende Amellett, hogy a fenti,A lencse található egy másik érdekes kütyüt, az úgynevezett blende. Ez a név inkább megfelelő, tekintettel arra, hogy a cél az, hogy készítsen honlapon a forgalom a bejövő fényt. Ami talán egy kicsit furán hangzik, de elég racionális. Az Aperture nem csökkenti a képet, így csak minimalizálja a fény mennyisége eléri a szenzor Csak egy kicsit a choke az optikai teljesítményt az objektív, amely megtalálható a kényelmes, különösen nyáron, fényes nappal, amikor a felvétel a hó is, illetve növeli a mélységét területen lásd a cikkben!.

A képzeletbeli szíve minden elektronikus elektronikus kamera az érzékelő egység. Ez egy eszköz, amely felváltotta a korábbi film termékek, valamint amelynek célja, egészen ugyanaz -, hogy a szalag a kép, feltéve objektív. Az érzékelők különböző, nem most megbeszéljük, hogy a fajta kapcsolódó tulajdonságok. Mi minden felhasználó az elektronikus kamera az egyik leginkább befolyásolja az a dimenzió, valamint állásfoglalás az érzékelő egység. Állásfoglalás arról tájékoztatja, hogy milyen nagy a képeket a kamera termel. A dimenzió az érzékelő után, hogy egyenesen arányosan befolyásolja a végeredményt minőségű kép – jellemzően a nagyobb az érzékelő, az sokkal jobb. Például egy hordozható, egy 1/1.3 – es érzékelő egység már sokkal több lehetőség van benne, mint egy kamera, egy 1/2.7 inch-érzékelő.

Miért van a digitális slr kamerák hatalmas érzékelő egység, ezzel szemben a klasszikus kompaktům. Egy drága tükörreflexes van egy érzékelő, mint hatalmas, mint egy kinofilmové mezőbe, ez valóban egy szakember gadget, mint a Nikon D700 vagy a Canon 5D III. A vám az érzékelő, következésképpen felvenni a képet, feltéve, hogy a lencse lásd fent, majd add meg, hogy a processzor, ami már egy kész fényképet.

Ha már itt tartunk érzékelő egység,

Ha már itt tartunk érzékelő egység,Szükséges, hogy pont az úgynevezett nyilatkozatok. Ez elsősorban egy mechanikus eszköz elhelyezett, mielőtt az érzékelőt, amely megnyitja a megadott időtartam alatt. Mint ha a fázis, húzd el a függönyt, valamint a célpiac, látja, hogy a színészek, s egyben a kioldó meghatározza, hogy mennyi az idő a fény egy renderelt lencse esik az érzékelő egység. Ebben az időben az úgynevezett expozíció, vagy a zársebesség. A módszer általában az ilyen időkben, mint a tized vagy század igen, ilyen rövid idők vannak!.

Ennek ellenére, például, amikor fényképez este tájak, talán attól függ, 10 másodpercig. A kioldó van egy állás, mint egy nagyon hosszú idő, hogy részt vesz a cpu az elektronikus kamera. Ez a vezérlő elme az egész szerkentyű is szinkronizálja a részeket. A Módszer után, számlák, a hatások, ha a kép szép éles vagy mozgás homályos lásd 2 felsorolt példák lejjebb. Digitális slr fényképezőgép Ha van egy elektronikus tükörreflexes, szóval lehet, hogy láttam, hogy ott van, továbbá belül is egy ilyen apró tükör, valamint a felső oldalon a kamera optikai keresőben. Ezek mind a legnagyobb elrendezés különbségek tükörreflexes kamerák a tömöríti.

Egyszerűen fogalmazva,

Egyszerűen fogalmazva,Ez a tükör elforgatható, valamint a normális állapot a tükrözött fény, hogy a keresőben. Ha szükség van egy képet, ezért a tükröt be kell hajtani akadályozza a fény esik az érzékelő, így a keresőben megy, hogy abban a percben, sötét. Azonnal az expozíciót követően ismét elforgatható le, valamint a keresőben képét látjuk. Gyorsan érvényesíteni – állapította expozíciós idő 1 2. s látni fogja, hogy az egész expozíciós idő minden bizonnyal a keresőben sötét. Egy további különbség, hogy az optikai kereső, akinek az optikai tengely kíséri a lencse.

Más szóval, a mi látjuk a keresőben, akkor azzal is tisztában van. Okoz tömöríti egy optikai kereső nem fizetnek, ott van a kereső a saját tengelye körül meg is van folyamatosan egy kis különbség a mi látjuk a keresőben, akkor mi van a képen. Azonban szem előtt kell tartani, hogy a digitális kompaktok egy optikai kereső, mint a sáfrány. Ha valamilyen kereső vannak, így elsősorban digitális. Egy összefoglaló, hogy mi zajlik a cam Amikor tulajdonítunk a pontokat írja le az egyik legfontosabb részei az elektronikus kamerákat, így itt az ideje, hogy hasonlóképpen tájékoztatni, hogy mi van a kamera akkor fordul elő, amikor fotózni!.