Hogyan hosszabb pénisz természetesen?

Hogyan használjuk ezeket a tippeket a pénisz fehérítésére, hogyan lehet fehéríteni a privát részt, sok ember problémája ma. Ez azért van, mert gyakran látható, hogy a hüvely színe fehérebb, mint a pénisz. Ami miatt a férfiak bizonyos fokú zavart tapasztalnak szex. A pénisz sötétedése szinte minden ember problémája. A pénisz feketeségének oka az, hogy a pénisz hosszú ideig a nadrágban és a fehérneműben marad.

Ami miatt a pénisz felső bőre nem tud elegendő levegőt, napfényt stb. Sok ember elfogadja a különböző kémiai termékek, módszerek, hogy fehéríti a pénisz. Bár van egy otthoni gyógymód a pénisz fehérítésére. A férfiak elfogadhatják ezeket a jogorvoslatokat, hogy fehérítsék privát részüket. Menjünk részletesen, milyen megoldások vannak a pénisz feketeségének leküzdésére.

Pénisz mérete

A szex alatt van egy kölcsönhatás, amelyben a pénisz a nők hüvelyébe kerül. Sok férfi szeretné növelni a pénisz méretét, hogy élvezze a szexet. Sok ember gyógyszert szed a pénisz méretének növelésére, de a gyógyszerek szedése mellékhatásokat is okozhat, ezért jobb, ha természetes gyógymódokat használ a pénisz méretének növelésére. Néhány gyakorlat segít növelni a pénisz méretét.

Ebben a cikkben részletesen elmondjuk, hogy milyen gyakorlatokat tehet a pénisz méretének növelése érdekében. Számít a pénisz mérete? Ez egy olyan kérdés, amely zavarta az embereket szerte a világon.

A férfiak mindig azon tűnődtek, vajon megfelelő méretű péniszük van-e az aktív szexuális élethez. A nagyobb pénisz nem csak a jobb szexuális élet szempontjából fontos, de magabiztosnak érzi magát. Fogadjuk el azt a tényt, hogy szinte minden ember nagyobb péniszre vágyik.

A pénisz növelése nem olyan nehéz, mint gondolnád. Növelheti a legkedveltebb testrész nélkül drága krémek, krémek. Meg tudod csinálni otthon! Igen, jól olvasol. Vannak gyakorlatok, hogy a pénisz erősebb, nagyobb. Olvassa el a teljes cikket, hogy megtanulják a hatalmas gyakorlat, hogy a pénisz nagyobb, nehezebb. Sok technikák pénisz bővítés, de a testmozgás a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelés a pénisz bővítés. A nyújtás a legkedvezőbb a pénisz hosszának növelése érdekében.

A teljesítmény szintje

Ezeknek a pénisz gyakorlatoknak a napi 5 percig történő elvégzése nagy előny. A nyújtás csak 6 hónap alatt növeli a pénisz méretét. Tartsa a pénisz elejét, majd húzza le úgy, hogy ne érezzen fájdalmat vagy kellemetlenséget. Hagyja, hogy a pénisz így maradjon 20-30 másodpercig, majd pihenjen azáltal, hogy normális állapotba hozza. Ezután húzza fel a péniszét a köldök felé, majd 20-30 másodperc múlva ismét pihenjen. Hasonlóképpen nyújtsa ki a péniszet jobbról balra, balról jobbra, majd lazítson úgy, hogy visszaállítja a normális szintre.

A nyújtás növeli a vérkeringést a pénisz tengelyében, ami erősíti az izmokat, valamint növeli a pénisz méretét. Ez a gyakorlat nagyon népszerű, előnyös a nők, hogy húzza meg a hüvely, valamint növeli a méretét a férfi péniszét. A Kegel gyakorlatok elvégzésével csökken a merevedési zavar problémája, valamint az erekció is meghosszabbodik. A Kegel gyakorlatok növelik a pénisz vérkeringését, ami növeli a pénisz méretét, valamint erősíti a pénisz izmait.

A kegel gyakorlat elvégzéséhez először tartsa az izmokat tömörítve 5 másodpercig, majd engedje el. Ismételje meg ezt az eljárást egy kicsit pihentetve. Ezzel a pénisz gyakorlat fél órát naponta, a pénisz mérete nagyobb. A Jelqing gyakorlatok meglehetősen lenyűgözőek. Úgy működik, hogy növelje a pénisz méretét, valamint erősíti a pénisz izmait. A jelqing gyakorlatok elvégzéséhez tartsa a péniszet a medencefenék oldaláról. Ne feledje, hogy csak egy ujját és hüvelykujját kell használnia a pénisz tartásához.

Hogyan működik

Ha vazelint vagy olajat tart a péniszen, sokkal könnyebb gyakorolni. Tartsa a pénisz, oly módon, hogy a markolat a medencefenék erős, Most emelje fel a pénisz, lassan, hogy tartsa a nyomást a pénisz. Emelje fel a pénisz lassan, majd állítsa le a kezét, amikor a pénisz teljesen felálló. Ezzel befejeződik az egyik jelq. Ez az egész folyamat 3-4 másodpercet vesz igénybe.

Ezen eljárás során a vér jól áramlik felülről lefelé a péniszben. A pénisz gyakorlatának ismételt megismétlésével a pénisz mérete nő. Pénisz gyakorlatok is hasznos tömöríteni (tömöríteni) a pénisz méretének növelése érdekében. Ehhez először áztassa a törülközőt enyhén meleg vízben, majd tekerje a pénisz köré. Ez kényelmetlenül érezheti magát, de győződjön meg róla, hogy a víz nem túl forró.

Tartsa ezt a törülközőt egy ideig csomagolva, majd áztassa a másik törülközőt hideg vízben, majd hideg törülközőt alkalmazzon a forró törülköző eltávolításával. Folyamatosan csinál meleg, hideg borogatást egymás után, valamint a nyújtás a pénisz. A tömörítés így növeli a vérátvitelt, ezáltal segít a pénisz méretének növelésében. Sok ember nem figyel a reproduktív érzékekre a rossz életmód miatt.

Az izmokat, amelyeket a vizelés megszakítására használ, kismedencei izmoknak nevezik. Tudjuk, hogyan kell ezt a gyakorlatot elvégezni. Ezt a gyakorlatot bármilyen testtartásban elvégezheti munka közben, séta, állva, ülve, fekve. Ehhez nyomja össze a közepén lévő izmokat vizelés közben. Ahogy visszatartod és tartod, miközben középen vizelsz. Tegye ezt naponta 30-40 alkalommal, és gyakoroljon megállást a lehető leghosszabb ideig.