Objektív én vagyok az a módszer,

Volna ön valaha megkérdezték,

Hogyan működik a digitális elektronikus kamerákat a belül Pontosan mit jelent a lencse, pontosan hogyan működik az autofókusz mi rekesz, valamint a zár, a másik pedig a widget Akkor egyszerűen az, hogy van egy nagyon érdekes rövid cikk. A szünet ez, hogy bemutassa, hogyan kell futni elektronikus kamerákat.

Volna ön valaha megkérdezték,

Az pedig, anélkül, hogy a technikai rendetlenség, egyszerűen egyszerű elemzés a nap közepén, a kávé. Digitális elektronikus kamerák közé tartozik a sok elemek, alkatrészek, megjelent az alaplap, elektronikus áramkörök, optikai, valamint egyéb modern technológiák. Ebben a cikkben, nem akarom, hogy vigyázzon a technikai oldala a dolgoknak. Én azonban azt szeretném, hogy példák a mindennapi életben, hogy megmutassa, mi az elektronikus kamera áll, amit a belül az egyes összetevők. Szóval, ha csak egy kicsit is érdekelt, mi az, hogy a kamera belsejében, ha a képeket, csinálj magadnak egy nagy bögre kávét, valamint olvassa el a Lencse Lehetővé teszi le először is, hogy a lencse a cam.

Ez, a minden fénykép gadget inkább  ez a rendszerint magas cső optikai üveg a belül. A lencse elsősorban egy nagyon egyszerű eszköz alapján az alapvető törvények optika. Minden egyes lencse áll, több lencsék, akinek az a dolga, hogy a képet. Csak, mint egy nagyító lehet tiszta időben, hogy a fény a papír mivel az a tény, hogy ez vonzza egy kis koncentrált fotó a napfény a papír, a lencse miatt egy kis kép. Elméletileg is egy objektív magyarázatot tud papír, vagy egy öltöny. A lencse az egyik legalapvetőbb része a videó kamerát. Ami van, mivel ő azt sugallják, amely minden bizonnyal akkor a szalagon rögzített érzékelő az elektronikus kamera aztán felmerül egy kép. Ez azt sugallja, hogy miféle kép a lencse miatt, egy ilyen kép lesz.

Hogy mi értelme,

Hogy a virágok távoli pár centi vagy, hogy a sok szempontból minden bizonnyal folyamatosan a képet, hát a hangsúlyt. Egybeesik, mint a nagyító, valamint a gyújtás papír – továbbá szükséges egy nagyító tartsd egyszerűen a megfelelő tartományban a papír allready kevertük. Nem akarjuk, hogy a sült az érzékelő egység, még autofókusz működik egy hasonló fogalom, A technika működik autofókusz vonatkozó, mint a megfelel A kamera gomb megnyomása után a kioldó kapcsolót arra utasítja az objektív nem szükséges koncentrálni, hogy a virág az előtérben.

Hogy mi értelme,

Bzzzzz, én jelenleg ott marad a középpontban. Akár egy képet. Elektronikus kamera: egy kicsit vissza, nem szükséges koncentrálni, a virágok, valamint nem bukott el. Objektív jól van, jól, csak nem őrült meg, hanem bzzz, ami van. Lehet. Kamera igen, jelenleg minden RENDBEN.’ll. Mi kerül sor, amikor az autó fókusz minden bizonnyal nem működik megfelelően ami előfordulhat, valamint egy példa, amikor a fényképezés víz mértékben autofókusz proostří, akkor nézd meg az alábbi képet. Kép stabilizátor Bizonyos objektívek felszerelt, kép stabilizátor, ami egy igazán ötletes gadget. Ez segít bennünket, hogy a képeket a rosszabb fényviszonyok nagyon korán este, alkonyatkor, belső, valamint csökkenti a veszélyt az elmosódott képek. Sokkal inkább arról, hogy a stabilizátor minden bizonnyal felülvizsgálat ezen a poszton.

Ebből világos, hogy miért olyan fontos, hogy az elektronikus kamera volt egy kiváló minőségű lencse, amely nem rontja a képet, csakúgy, mint ezért a képen. Több videó kamerák, objektívek, levehető tükörreflexes, tömöríti a kompatibilis objektívek, vannak, akik ténylegesen rögzített hagyományos tömöríti. Autofókusz Bent a lencse még egy eszköz, amely költözése egyes lencsék, valamint az úgynevezett autofókusz automatizált hangsúlyt. Neki köszönhetően tudjuk, hogy szép éles képeket anélkül, hogy bármilyen kezdeményezés.